"Tillsammans kan vi göra Svensk industri ännu starkare"


Nästa Forumträff

18 oktober, Absolut Company, Åhus (anmäl dig i tid om du vill vara säker på att komma med)


Har du önskemål om att besöka något speciellt företag? Kontakta någon av projektledarna

Anders Gullander 070-345 60 66

Gunilla Almling 070-885 87 48

Sven Jirby 070-621 82 09


Om du inte får mail från Förbättringsforum så kan det bero på att den spärras av någon anledning. Kontakta din IT-support.

Det kan ju också bero på att du ändrat mailadress utan att meddela Förbättringsforum. Du kan själv logga in och ändra. Annars kan du kontakta oss så fixar vi det. 

 
 


Du är inte inloggad som medlem. Logga in

Forumträffar

Forumträffarna är endast för medlemmar i FörbättringsForum. Medlemskap i FörbättringsForum är gratis. För Forumträffar, seminarier etc tas deltagaravgift ut. Du kan anmäla ditt intresse genom att klicka på anmälan under respektive forumträff eller via e-post för de som ännu inte har en anmälan-länk. Ange då vilken forumträff du vill ha mer information om.

Är det något speciellt företag du som medlem skulle vilja se eller höra mer om? Skicka ett mail till någon av projektledarna så försöker vi sy ihop en aktivitet på just det företaget.

Forumträffar 2017
 Nu håller vi på att planera för höstens aktiviteter.


18 Oktober 2017: Absolut Company, Åhus
Ett kulturbygge som imponerar
Företaget har långsamt men säkert utvecklat sitt eget Absolut Production System. – Du kan läsa om detta i vilken bok som helst, men vi har genomfört det. Det handlar om ett långsiktigt och uthålligt kulturbygge. Vi har gjort det på vårt eget sätt och utan att märkvärdisera det med konstiga förkortningar och namn på koncept, säger produktionschefen Per Oxelgren. Stora satsningar på utbildning och utveckling av medarbetarna har genomförts.
mer information kommer
Anmälan | Läs mer. Artikel Bättre Produktivitet

6 December 2017: Saab Aeronautics, Linköping
Forumträff (prel)
Mer information kommer

-  2017: -
Företagsanpassat:
Hur får vi fart på förbättringsarbetet?

Hur får vi med alla på tåget för ett effektivt förbättringsarbete. Hur startar vi bäst upp förändringen. Var finns flaskhalsarna om det inte fungerar som det är tänkt. Genom en speciell processorienterad diskussionsmodell vaskas alla faktorer fram som på olika sätt påverkar förbättringsarbetet på det egna företaget. Resultatet innebär svart på vitt vad som är viktigast att ta tag i. Seminariet innebär en effektiv del i förankringen. Samla hela eller delar av personalen.
Mer information | Artikel Framgångsfaktorer | Artikel Förankring

Besökslots
Vi hjälper medlemsföretagen att planera egna studiebesök, knyta kontakter och hjälpa till med att besökarna får ut det mesta möjliga av besöket. Den samlande erfarenhet och kontaktyta inom industrin som vi har inom FörbättringsForum innebär stora möjligheter att "träffa rätt". Kontakta någon av projektledarna.

Som medlem får du alltid aktuell information. Du kan nu registrera dig som medlem.

Forumträffar är endast för medlemmar i Förbättrings- Forum.

 

Copyright © FörbättringsForum 2005. info@forbattringsforum.se