"Tillsammans kan vi göra Svensk industri ännu starkare"


Nästa Forumträff

Sandvik, Sandviken 9 mars


Har du önskemål om att besöka något speciellt företag? Kontakta någon av projektledarna


Om du inte får mail från Förbättringsforum så kan det bero på att den spärras av någon anledning. Kontakta din IT-support.

Det kan ju också bero på att du ändrat mailadress utan att meddela Förbättringsforum. Du kan själv logga in och ändra. Annars kan du kontakta oss så fixar vi det. 

 
 


Du är inte inloggad som medlem. Logga in

Forumträffar

Forumträffarna är endast för medlemmar i FörbättringsForum. Medlemskap i FörbättringsForum är gratis. För Forumträffar, seminarier etc tas deltagaravgift ut. Du kan anmäla ditt intresse genom att klicka på anmälan under respektive forumträff eller via e-post för de som ännu inte har en anmälan-länk. Ange då vilken forumträff du vill ha mer information om.

Är det något speciellt företag du som medlem skulle vilja se eller höra mer om? Skicka ett mail till någon av projektledarna så försöker vi sy ihop en aktivitet på just det företaget.

Forumträffar 2017
Håll också ögonen öppna på hemsidan och i Facebookgruppen  


9 Mars 2017: Sandvik AB, Sandviken
Ny effektivare logistik med hjälp av GPS-teknik
Här har vi möjlighet att ta del av en satsning på effektivare materialhantering, bland annat med hjälp av GPS/GIS -teknik. En teknik som kommer att effektivisera lagerhanteringen på många företag framöver, framför allt företag med stora lagerytor.
Mer information kommer
Anmälan | Läs mer Artikel Bättre Produktivitet | Program

29 Mars 2017: Scania Oscarshamn
Framgångar i världens modernaste hyttfabrik
Scanias fabrik i Oskarshamn är världens modernaste hyttfabrik för lastbilsproduktion. Arbetet med den nya fabriken har pågått i tio år. De viktigaste grundstenarna för framgångarna är Scanias produktionssystem, ledarskapsprinciperna, delaktigheten, grupporganisationen och utbildningssatsningarna.
Anmälan | Program | Läs mer

27 April 2017: GKN, Köping
Forumträff
Mer information kommer
Anmälan

30 Augusti 2017: Kone hissar, Motala
Forumträff
Mer information kommer

-  2017: -
Företagsanpassat:
Hur får vi fart på förbättringsarbetet?

Hur får vi med alla på tåget för ett effektivt förbättringsarbete. Hur startar vi bäst upp förändringen. Var finns flaskhalsarna om det inte fungerar som det är tänkt. Genom en speciell processorienterad diskussionsmodell vaskas alla faktorer fram som på olika sätt påverkar förbättringsarbetet på det egna företaget. Resultatet innebär svart på vitt vad som är viktigast att ta tag i. Seminariet innebär en effektiv del i förankringen. Samla hela eller delar av personalen.
Mer information | Artikel Framgångsfaktorer | Artikel Förankring

Besökslots
Vi hjälper medlemsföretagen att planera egna studiebesök, knyta kontakter och hjälpa till med att besökarna får ut det mesta möjliga av besöket. Den samlande erfarenhet och kontaktyta inom industrin som vi har inom FörbättringsForum innebär stora möjligheter att "träffa rätt". Kontakta någon av projektledarna.

Som medlem får du alltid aktuell information. Du kan nu registrera dig som medlem.

Forumträffar är endast för medlemmar i Förbättrings- Forum.

 

Copyright © FörbättringsForum 2005. info@forbattringsforum.se