"Tillsammans kan vi göra Svensk industri ännu starkare"


Nästa Forumträff.

23 januari

Volvo Group Trucks Operations Manufacturing

Tuve (Göteborg)


GDPR trädde i kraft 25 maj 2018

Läs vår uppdaterade Personuppgiftspolicy här


Har du önskemål om att besöka något speciellt företag? Kontakta någon av projektledarna

Anders Gullander 070-345 60 66

Gunilla Almling 070-885 87 48

Sven Jirby 070-621 00 72


Har du uppdaterat din e-mailadress??

 

 
 


Du är inte inloggad som medlem. Logga in

Forumträffar

Forumträffarna är endast för medlemmar i FörbättringsForum. Medlemskap i FörbättringsForum är gratis. För Forumträffar, seminarier etc tas deltagaravgift ut. Du kan anmäla ditt intresse genom att klicka på anmälan under respektive forumträff eller via e-post för de som ännu inte har en anmälan-länk. Ange då vilken forumträff du vill ha mer information om.

Är det något speciellt företag du som medlem skulle vilja se eller höra mer om? Skicka ett mail till någon av projektledarna så försöker vi sy ihop en aktivitet på just det företaget.

Forumträffar 2019
 Nu håller vi på att planera för vinterns /vårens aktiviteter.


23 Januari 2019: Volvo Group Trucks Operations, Manufacturing, Tuve (Göteborg)---F-U-L-L-S-A-T-T
Ett bra ledarskap -helt avgörande
De senaste åren har fabriken i Tuve genomgått en mycket positiv förändringsresa. Bättre ledarskap och ökat individuellt ansvar har lett till större engagemang och nöjdare medarbetare.
Mer information kommer
anmälan | Läs mer Artikel Bättre Produktivitet

6 Mars 2019: Bror Tonsjö AB, Kode (3 mil norr om Göteborg)
Tonsjö satsar på personalen, lean och automation
När FörbättringsForum ber produktionschef Michael Södergren berätta om var företaget är beläget och hur man hur man jobbar för att omsätta sin strategi i handling kommer svaret snabbt på klingande västkustska: ”vi finns tre mil norr om Göteborg på Sveriges framsida, och vi arbetar med tre saker: personalen, lean och automation. I den ordningen!”
Kom och besök ett litet men mycket framgångsrikt företag inom skärande bearbetning med världen som marknad till kunder med höga krav på kvalitet.
Artikel | Anmälan

3 April 2019: Scania Södertälje
Nya grepp lyfter Scanias produktionssystem ytterligare
Scanias framgångar är resultatet av ett långsiktigt, målmedvetet och effektivt samarbete på samtliga nivåer. Scania produktionssystem, SPS, är i dag ett begrepp och det finns inte många företag som inte vill göra samma resa. Ny tar man ytterligare grepp.
Mer information kommer
Anmälan

-  2019: -
Företagsanpassat:
Hur får vi fart på förbättringsarbetet?

Hur får vi med alla på tåget för ett effektivt förbättringsarbete. Var finns flaskhalsarna om det inte fungerar som det är tänkt. Genom en speciell processorienterad diskussionsmodell vaskas alla faktorer fram som på olika sätt påverkar förbättringsarbetet på det egna företaget. Resultatet innebär svart på vitt vad som är viktigast att ta tag i. Seminariet innebär en effektiv del i förankringen. Samla hela eller delar av personalen.
Mer information | Artikel Framgångsfaktorer | Artikel Förankring

Besökslots
Vi hjälper medlemsföretagen att planera egna studiebesök, knyta kontakter och hjälpa till med att besökarna får ut det mesta möjliga av besöket. Den samlande erfarenhet och kontaktyta inom industrin som vi har inom FörbättringsForum innebär stora möjligheter att "träffa rätt". Kontakta någon av projektledarna.

Som medlem får du alltid aktuell information. Du kan nu registrera dig som medlem.

Forumträffar är endast för medlemmar i Förbättrings- Forum.

 

Copyright © FörbättringsForum 2005. info@forbattringsforum.se